OM

 

Hei. Jeg heter Hanne, kommer fra Fredrikstad, er 30 år gammel og bor i Asker med kjæresten min Peter og omplasseringshunden Luna. Jeg har en bachelorgrad i utviklingsstudier og en mastergrad i culture, environment and sustainability, hvor jeg fordypet meg i økologisk etikk. Arbeidsdagene bruker jeg på å bekjempe matsvinn som kommunikasjonsrådgiver og pressekontakt i Too Good To Go. Jeg liker dyr, filosofi, havet, skogen, fjellet, å reise, te, vinylplater, lange gåturer, (vegansk) mat, å ta bilder, gamle nintendoer, kaféer, bøker, brev i postkassa, sommer, å skrive, bruktbutikker, musikk og mennesker som jobber for en bedre verden.

Jeg har starta denne siden for å kunne skrive om saker jeg er opptatt av, og å dele dyre- og miljøvennlige tips, oppskrifter og annet fint med de som vil lese. Jeg ønsker å minne om hvor fantastisk planeten vi lever på og dem vi deler den med er, og hvor verdt den og dem er å ta vare på. Forhåpentligvis kan siden være til inspirasjon for alle som ønsker å gjøre en bitteliten innsats for å gjøre verden bittelitt bedre – eller bare filosofere litt over sitt forhold til andre dyr og resten av naturen.

Nye innlegg kommer med svært ujevne mellomrom, og hvis du vil følge med på når nye innlegg publiseres, kan du følge nettsiden via facebook.

De aller fleste bildene på denne siden har jeg tatt selv. De jeg ikke har tatt selv vil alltid være linket til fotografen.

Her er meg x 3:

C040221-R1-14-23

548390_10150651845685670_1720670081_n

Jeg tulla ikke da jeg sa jeg likte dyr. Mine favorittdyr: knølhval (egentlig alle hvaler), elg, flodsvin, hund, bjørn, humle, gris og høne. Dette er forresten Luna.

Nok om meg. Hva er dine favorittdyr?

2 thoughts on “OM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *